• CUSTOM CYLINDER SOLUTIONS
  • WIDE HYDRAULIC APPLICATIONS
  • WORLD-CLASS TECHNOLOGIES

Wilujeng sumping di FLUTEC HYDRAULICS

  • tabung custom badag (1)
  • tabung custom badag (3)
  • tabung custom badag (2)

FLUTEC Hydraulics dibentuk taun Changzhou jeung misi supplying kelas dunya tabung hidrolik sarta Sistem hidrolik kana sagala rupa sektor industri.

Since 2010 our company has successfully completed numerous installations throughout the Chinese mainland and abroad.

Dina mangsa kiwari, konsumén peuntas laut kami utamana datangna ti nagara handap jeung distrik (AS, Kanada, Rusia, Jerman, Israél, Vietnam, Afrika Kidul, Saudi Arabia jsb ...)

Our factory floor space exceeds 38,000 square. meters and our 20 cranes provide us with the capability to handle and machine cylinders and components weighing up to 100 metric tons.

Custom hidrolik tabung

  • tim Roh

    tim Roh

    30 taun 'pangalaman gawé bareng manufaktur silinder hidrolik, lolobana insinyur teknis anu mumpuni ku associety rékayasa mékanis ...
  • SAWANGAN rujukan

    SAWANGAN rujukan

    FLUTEC Hydraulics boga rengse loba pamasangan di sagala rupa industri kayaning manufaktur pencet, rékayasa sipil, ngagiling baja, sistem casting aluminium ...
  • POLISI kualitas

    POLISI kualitas

    kadali kualitas urang dumasar kana ISO9001 mun deign sarta ngalaksanakeun; salaku hasilna, urang gaduh rencana kualitas. Dumasar rencana kualitas ...

Industri & aplikasi