Aplikimet

Hidraulike cilindra për material TRAJTIM NJËSITË
bashkëngjitni skedarë ashensor, kamionë Forklift, ngarkues para, handlers enë dhe pajisje të tjera të trajtimit të materialit

pajisje material dorëzimin

Hidraulike cilindra për LOG splitters
cilindra qëndrueshme janë në dispozicion në magazinë për pajisje spliter log në Flutec hidraulikë.

log Splitter

Cilindra hidraulike për ndërtim Makineri
cilindra hidraulike tona janë të përdorura në aplikime të shumta të ndërtimit të tilla si miksera konkrete, klasën,
buldozerë, ekskavatorėve, etj

Cilindra hidraulike për CAR Transportuesit
kamionë tërheqje, kamionë hauler makinë, rimorkio Transportuesit e makinave, etj janë të përshtatshme për cilindra Flutec.

Heavy Excavatory
kamion

Hidraulike cilindër për Miniera Makineri
cilindra të qëndrueshme janë të nevojshme për këtë lloj të pajisjeve. Prandaj, furnizimet Flutec Hidraulikë artikulimit kamionë, buldozerë lloji udhë, kamionë ngarkesë dhe ekskavatorėve masive me cilindra hidraulike.

Hidraulike cilindra për bujqësi PAJISJET
dhe pajisje Korrje kultivuar operojnë me cilindra Flutec hidraulikë, si dhe shtojca të ndryshme bujqësore.

ngarkues timon
pajisjet e Bujqësisë

Hidraulike cilindra për vinçat
Flutec Hydraulics ndërton cilindra hidraulike për një shumëllojshmëri të vinçave të tilla si ajrore, kuvertë, servil, hekurudhor, terrenit dhe kamion-montuar vinça.

Hidraulike cilindra PËR KOMUNALE EQUIPMENT
sweepers Street, kamionë vakum dhe makina çan borë operojnë rreth botës me cilindra hidraulikë Flutec '.

MOBILE CRANE
Pajisje Komunal

Cilindra hidraulike për të madhe PRESS Prodhim
cilindra Flutec Hidraulikë 'përshtaten në makinat e shtypit hidraulike, baler hidraulike, qethje hidraulike, makinë hidraulike frenave, etj ...

Hidraulike cilindra për mbeturinat dhe aplikimet riciklimit
cilindra Flutec Hidraulikë 'përshtaten në kamionë mbeturina, riciklimin compactors, chipping dhe makina bluarje.

shtypi hidraulike
Pajisje mbeturinave