• CUSTOM CYLINDER SOLUTIONS
 • WIDE HYDRAULIC APPLICATIONS
 • WORLD-CLASS TECHNOLOGIES

MIRË SE VINI NË FLUTEC Hidraulikë

 • cilindra të mëdha porosi (1)
 • cilindra të mëdha porosi (3)
 • cilindra të mëdha porosi (2)

FLUTEC Hidraulikë u formua në Changzhou me misionin e furnizimit të klasit botëror cilindra hidraulike dhe sisteme hidraulike të sektorëve të ndryshme industriale.

Since 2010 our company has successfully completed numerous installations throughout the Chinese mainland and abroad.

Në momentin, klientët tanë jashtë shtetit, kryesisht vijnë nga vendet e mëposhtme dhe rrethe (SHBA, Kanada, Rusia, Gjermania, Izraeli, Vietnami, Afrika e Jugut, Arabia Saudite etj ...)

Our factory floor space exceeds 38,000 square. meters and our 20 cranes provide us with the capability to handle and machine cylinders and components weighing up to 100 metric tons.

CUSTOM Hidraulike cilindra

 • SHPIRTI I EKIPIT

  SHPIRTI I EKIPIT

  30 vjet 'përvojë pune me prodhim hidraulike cilindër, shumica e inxhinierëve teknike janë të kualifikuar nga associety mekanike inxhinieri ...
 • PROJEKTET REFERENCE

  PROJEKTET REFERENCE

  FLUTEC Hidraulikë ka shumë instalime përfunduar në industri të ndryshme të tilla si prodhimi shtyp, inxhinieri civile, mulli çeliku, alumini sistem hedh ...
 • CILËSISË POLITIKA

  CILËSISË POLITIKA

  kontrollit të cilësisë ynë është i bazuar në ISO9001 për begenis dhe zbatuar; si rezultat, ne kemi planin cilësisë. Në bazë të planit të cilësisë ...

INDUSTRIES & APLIKIMET