апликации

Хидраулични цилиндри за МАТЕРИЈАЛ комори
лифт додатоци, Кари, пред натоварувачи, сад ракувачи и друга опрема за ракување со материјали

материјал предавање опрема

Хидраулични цилиндри за цепење трупци
Трајни цилиндри се достапни во парк за опрема Најави сплитер на Flutec Хидраулика.

Пријавете се сплитер

Хидраулични цилиндри за градежни машини
Нашите хидраулични цилиндри се користат во голем број градежни апликации како што се бетонски мешалки, одделение,
булдожери, багери, итн

Хидраулични цилиндри за автомобил влечни
забавува камиони, автомобили подривник камиони, влечни приколка автомобил, итн се прилагодени за Flutec цилиндри.

тешки Excavatory
камион

Хидрауличен цилиндар ЗА рударски машини
Трајни цилиндри се потребни за овој тип на опрема. Затоа, Flutec Хидраулика материјали артикулирање на камиони, Булдожери булдожери, камиони и релации маса багери со хидраулични цилиндри.

Хидраулични цилиндри за земјоделска опрема
собирање и зачувување на опрема работат со Flutec Хидраулика цилиндри, како и разни земјоделски додатоци.

натоварувачи на тркала
земјоделска опрема

Хидраулични цилиндри за CRANES
Flutec Хидраулика гради хидраулични цилиндри за различни кранови како антена, палубата, Роботот, железничката пруга, терен и камион монтирани кранови.

Хидраулични цилиндри за MUNICIPAL ОПРЕМА
улични чистачи, вакуум камиони и рало машини работат низ целиот свет со цилиндри Flutec Хидраулика.

MOBILE CRANE
општински опрема

Хидраулични цилиндри за ГОЛЕМИ ПРЕС ПРОИЗВОДСТВО
цилиндри Flutec Хидраулика "одговара на хидраулични преси, хидраулични baler, хидраулични смолкнување, хидраулични кочници машина итн ...

Хидраулични цилиндри за отпад и рециклирање АПЛИКАЦИИ
Flutec Хидраулика "цилиндри собере на камиони ѓубре, рециклирање компактори, Chipping и брусилки.

хидраулична преса
опрема за отпад