• CUSTOM CYLINDER SOLUTIONS
 • WIDE HYDRAULIC APPLICATIONS
 • WORLD-CLASS TECHNOLOGIES

ДОБРЕДОЈДОВТЕ НА FLUTEC хидраулика

 • голем обичај цилиндри (1)
 • голем обичај цилиндри (3)
 • голем обичај цилиндри (2)

FLUTEC Хидрауликата е формирана во Changzhou со мисија за обезбедување на светска класа хидраулични цилиндри и хидраулични системи за различни индустриски сектори.

Since 2010 our company has successfully completed numerous installations throughout the Chinese mainland and abroad.

Во моментов, нашите клиенти во странство доаѓаат главно од следниве земји и области (САД, Канада, Русија, Германија, Израел, Виетнам, Јужна Африка, Саудиска Арабија итн ...)

Our factory floor space exceeds 38,000 square. meters and our 20 cranes provide us with the capability to handle and machine cylinders and components weighing up to 100 metric tons.

CUSTOM ХИДРАВЛИЧНИ цилиндрите

 • ТИМСКИ ДУХ

  ТИМСКИ ДУХ

  30 години работно искуство со производство на хидраулични цилиндри, повеќето од технички инженери се квалификувани со механички инженеринг associety ...
 • Референтни проекти

  Референтни проекти

  FLUTEC Хидраулика заврши многу инсталации во различни индустрии како што се прес производство, градежништво, фабрика за челик, алуминиум кастинг систем ...
 • ПОЛИТИКА ЗА КВАЛИТЕТ

  ПОЛИТИКА ЗА КВАЛИТЕТ

  Нашите контрола на квалитетот се базира на ISO9001 да унижавам и спроведување; како резултат на тоа, имаме план за квалитет. Врз основа на планот на квалитет ...

Индустрии и апликации